Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det lilla minsta

 

 

 

 

det

minimalistiska minnet

kan vara storslaget i sin enkelhet

i sin diminutiva existens

 

inuti kan finnas rester av en storm

en metamorfos från drake till duva och tillbaka

en tromb över havet

som örnen vild och vacker kastades igenom

 

en väntan i natten

taktila rester

fladdermusens flämtande andning

 

 

spår av tårar

pulverregn

syrener stjärnmossa och rosor från Kashan

 

allt

i det inre rummet

det lilla minsta

fördolda

 

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-05-24 18:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart och så sant
2017-05-30

  Anoo Niskanen VIP
Och det minimalistiska minnet kan väcka stora känslor till liv. Fint formulerat!
2017-05-28

    ej medlem längre
En spännande dikt. Små fragment av större minnen. Bildrik. Läsaren kan inte låta bli att fantisera vidare över det som dyker upp
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP