Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara så ambivalent / glitter

svala vita
lakan
mot min hud när
jag väntar på dig med min
vanliga ambivalens
tiden;
sluta ticka
tack

jag kan antingen
förgöra allt du byggt upp om
oss, spränga sönder allt i en miljon
små beståndsdelar
som alla glittrar lika vackert
i förgrunden
ikväll

eller så viker jag mig
från vad jag vet
eller tror
att jag borde bara en
gång till
låter dig gå, låter mig gå
väntar med glittret
till en annan
bättre
dag

satan vad du
tickar
sluta ticka
jag sätter hjärtat i
min hals
och nu är det väl jag
som sprängs

det knackar på min dörr om
3 2 1

noll




Fri vers av Ms.Sophy
Läst 420 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-05-24 19:01



Bookmark and Share


  saudade
"tiden;
sluta ticka,
tack"
JÄTTEBRA

2019-01-14

  blekhet VIP
"förgöra allt du byggt upp om
oss, spränga sönder allt i en miljon
små beståndsdelar
som alla glittrar lika vackert
i förgrunden
ikväll"

Looove it!
2017-11-28

    ej medlem längre
Du bygger upp en laddad stämning med dina ord...jag låser den nästan som en gastkramande thriller. Skickligt.
2017-05-25

    ej medlem längre
det här var bra miss sofie!
2017-05-25

  Joakimnordbrandt
Individens makt över den förälskade. Kärleken i sin hand. Vi kan alla välja att antingen sluta den eller öppna den vidare mot skyn. Glittret är ju trots allt mycket vackert. Gillade det där du skrev om tiden. Den kan ticka på duktigt ibland bara för att i nästa stund så gott som stanna av helt, då bara några sekunder Kan kännas som en oändlighet av ångest och smärta.
2017-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text om att välja mellan olika alternativ.
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ms.Sophy
Ms.Sophy