Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattvarelser

tjugonio månader
senare,
fyllda av rök och
explosioner -
både inuti och utanför,

så är du äntligen
borta och jag
funderar så lite
på det som värkte då
jämfört med nu

det visar sig att
pojknackar tydligen
inte är någon bristvara

att kyssar
känns mer med en
främling än
med en nära

och faktiskt
så är nätter fyllda med
någon annans händer,
där dina gjort sina avtryck förut,
ganska fina ändå

avsaknaden av kafferingarna på bordet
gör det tydligt
och dina händer
i någon annans
berör mig konstigt nog
så otroligt minimalt

när dörren till
min själ
står på vid gavel igen
och det finns
så många flyktiga
nattvarelser
att älska




Fri vers av Ms.Sophy
Läst 348 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2017-05-24 18:08



Bookmark and Share


  Ananas
Så vackert skrivet!
2017-06-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
livsnjutning med emfas - gott
2017-06-02

  Mow Dean VIP
kan känna hur du känner
bra skrivet
fint beskrivet
2017-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet, före och efter en relation som har spruckit.
2017-05-24

    ej medlem längre
Läste en dikt av pär lagerkvist tror jag det var som gick: nu går mina vägar ifrån dig eller nåt. Jag har tränat på att släppa saker. Kommer de tillbaka (och om man vill?) så är det kanske bra men jobbigt att hålla i när det inte är där och kanske aldrig återvänder. Oftast när folk kommer tillbaka är de förändrade och du med som att ha tagit två personer tillbaka från graven.
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ms.Sophy
Ms.Sophy