Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stumrum


Mirakulös lösning på ett existentiellt problem

Hur får man evigt liv?

Sätt dig i väntrummet hos tandläkaren. Låt mobilen ligga kvar i fickan. Läs ICA-kuriren från 2010. 

Läs om samma artikel om hushållspapper tills du får så tråkigt att klockor stannar.

Så var problemet löst!

 




Prosa av Algotezza VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-24 19:57



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Så bra skrivet. Applåd.
2017-05-24

  Larz Gustafsson VIP
Alla har evigt liv.
Men det finns två ställen man kan tillbringa det på när man lämnat planeten.
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP