Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaktusar


Om han vidrörde dig

var det oavsiktligt

Man kelar inte med kaktusar




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 365 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-05-24 20:09



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Kloka råd!
2017-05-26

    ej medlem längre
jättefin 3rading! tack.
2017-05-25

    ej medlem längre
Orden känns att läsa...känns som taggar och nålstick.
2017-05-25

  ULJO
Så klokt
2017-05-25

  Karina"Kia"
Att vara vänlig betyder inte att man är en varm person..
taggigt och lite småilsket...illasinnat!
2017-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Lite text med stort innehåll!
Blir större för varje gång jag läser.
2017-05-24

    Sefarge VIP
Fyndigt skriftat!
Ävenom kaktusar blommar
(emellanåt)
:)
2017-05-24

    ej medlem längre
Fantastisk, säger så mycket
om blomman och människan

blåser över en kärleksfull kram >3

2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska