Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omskuren snippa, tidigt i Livet ?


Vad har hänt ?


Jag var ung, bara ett år.
Det var en dj. het vår!

Min Mor Babben var gravid,
hade mage, så solid.

Vi satt på en strand, nånnstans.
Solskenet gav vattnet glans.

För jag ej skulle busa
jag kopplats till min Musa-

Hon såg lagom road ut.
Min bebi-tid var, snart, slut.

Jag skulle ersättas av
en diande systers krav.

Jag vart lack, - det blev ett split!
De tog lill-syrrans parti.

Nånnting var lurt, redan, då.
Mitt Liv blev knasigt, som så!

Föräldrarnas förskjutning ---
av mig, -- en uteslutning !!

Syskon 4, fick va´ med.
Men, för mig finns Ingen Fred!

Det är allvarligt att jag
är allena, varje dag !,,,,






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 510 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-24 20:18



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Livets mystiska sagor för människorna. Man slutar aldrig att förundras. Det är väl det som är meningen.
2017-05-26

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande dikt om hur livet blev...inte roligt att känna sig ensam...
2017-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt och helt förskräckligt!
2017-05-25

  ULJO
Håller med Senta. Alla är värda att vara älskade
2017-05-25

    ej medlem längre
Sorgligt när det blir på det viset! Alla barn har rätt att bli älskade!
2017-05-24

    ej medlem längre
trist vara ensam
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf