Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Repris Tävlingsbidrag


Avslut

54 trappsteg upp till vinden
resväskor
tonårsbrev, skidor, små porslinsfigurer
mormors hemsydda sovsäck
en tvättkorg
tyger, kläder,
en fåtölj
korongspelet komplett

samlade vi i ditt sovrum

jag gick hemifrån för sista gången
idag
har inga nycklar kvar

pianot fann ett nytt hem

vandrar bland dina lupiner
eldar bastun
lyssnar till fåglarna
mitt i stillheten

storgäddan slår i viken

vill inte att någon beklagar

i sorgen
finns kärleken
lämnad
till oss kvar

© Eva Langrath 2015




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 599 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-24 22:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jättebra.
2017-06-23

    ADI Nehlin
Starkt och berörande. Dessa avsked vi alla måste gå igenom. Vackert vemod.
2017-06-07

  ULJO
i sorgen
finns kärleken
lämnad
till oss kvar

fint gestaltat kring en svår hantering
2017-05-25

  Nils-Robert
Att avsluta ett sorgearbete med att städa bort kan vara nog så tungt
2017-05-25

    ej medlem längre
Bra text och ett avslut..
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP