Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt skriven när jag bodde hemma hos min mor, i huset som jag växte upp i.


Nattens symfoni

Knirr och knarr
så låter min säng,
liksom en tall med barr
på en blommande äng.

Knister, knaster
ljudet från min bok,
som får biland raster
när något gått på tok.

Vilken harmoni
med ljud från en penna,
bildas en symfoni
med alla ljud här hemma.




Bunden vers (Rim) av Demander
Läst 330 gånger
Publicerad 2017-05-24 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demander
Demander