Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLVSkADEGLADA LÄSARE

Poetens dikter var av det vassaste slaget,
och läsarna skar sig ofta på dom,
för hans läsekrets bestod mest av själv-
skadeglada läsare.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-24 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP