Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan

I skuggan
under sorgens vinge
väntar vi glömskan
tröstande smekning
av tidens mjuka hand

Bilderna bleknar
vemodets dagar
kvar finns en strimma ljus




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-24 23:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP