Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äldre dikt från tonåren.


Att vara tacksam

En säng och en kudde
är ett hem.
En sovsäck och ett liggunderlag
är ett hem.
Hasselbackspotatis och entrecote
är en middag.
En pytt i folie med gurka och äpplen
är en middag.
En härdad och väderbiten man
är en vän.
Ett par lyssnande öron och en blick
är en vän.
Stackars dem som saknar
något jag har.




Fri vers av Demander
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-25 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demander
Demander