Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarljus

Vanskapt
Ser jag ut över skapelsen
Här finns inga färger
Bara Edens besättningar 

Vänder undan blicken
Låter vintermörkret
Vända
Till månader av sommarnatt

Längs bilköerna på gatan
Söker jag min älskade
Du säger till mig
Låt det aldrig bli något seriöst mellan oss

Det skulle vara enkelt
Se bortom smärta och förtret
Rulla undan allt ansvar
Jag kunde inte se att det blev så stort

För dig

 

 




Fri vers av Arvast
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-25 03:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast