Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMARFLICKAN

är som honung i mitt hår
en tidig morgonstund
Min sommarflicka
var som vax i mina händer

Jag bar en viskning till ditt öra
i långsam solnedgång
Min sommarflicka
om en glöd som aldrig dör

Du håller hårt i det du tror på
mitt i gatan striden stod
Min sommarflicka
sjunger högt så alla hör

och rusar på i full förvissning
om att vägen leder hem
Min sommarflicka
lägger kraft bak varje ord

Hon blåste liv i mina drömmar
var så vilda i mitt bröst
Min sommarflicka...

Vi gick i blom en stund för tidigt
nöps av frosten i april

© Magnus R Lindgren 2017




Fri vers av Magnus R Lindgren
Läst 467 gånger
Publicerad 2017-05-25 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus R Lindgren
Magnus R Lindgren