Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annex

På någon annans översta våning
Jag sitter och ska skriva
Om ropen i stafetten
Där händerna nästan möttes
Och luften mellan tiderna
Grässtrån skjuter upp ur grunden
Det vittnar om sedan
Jag sitter och ska skriva




Fri vers av DavidM VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-05-25 11:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Intressant och spännande text som stimulerar tanke, känsla och fantasi!
2017-05-26

    Peter Söderqvist
Välskriven text med flera bottnar.

Bra skrivet.
2017-05-25

  Mow Dean VIP
läser
ser bilder

och läser igen
ser nya bilder

intressant text

2017-05-25

    ej medlem längre
jättefin text, där jag själv kan läsa in det som inte uttryckligen står där... en dikt man kan läsa om och om igen!
2017-05-25

  Janina Kaminska
Din dikt väcker tankar, skapar bilder i mitt inre.
2017-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin känsla i din dikt. Den talar till själ och hjärta.
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP