Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma

 

 

 

ville inte flytta

från tryggheten

från vardagen

från ritualerna

 

allt han visste

allt han kunde

var det här

sysselsättning hade han

trivdes med det han gjorde

 

dagar kom, dagar gick

det  närmade sig slutet

hans rädsla växte

det var oundvikligt

han ville vara kvar

 

fången i cell 47

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-25 11:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var eftertänksam, kände igen mig i den...
Du visar annan sida här och jag tycker mycket om det...
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP