Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stalker

 

 

följer minsta steg

glider in i skuggan bakom

ljudlöst tassande

andas väsande i telefon

hör hennes ängsliga röst

ler belåtet för sig själv

han har fått hennes uppmärksamhet

bara hon inte gråter 

det vill han inte

förstår hon inte

att han älskar henne

men bara på avstånd

än så länge i allafall

han planerar redan nästa steg

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-25 13:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gastkramande låsning...bra
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP