Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i skogens svarta spegel

från stenen
alldeles i kanten av sjön
ser jag träden på den andra sidan
speglas

och under mig
svävar näckrosorna
bland molnen




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-05-26 00:01



Bookmark and Share


  Änglaögon
Magiskt vackert.
2017-05-29

  i af apa
Naturlig magi!
2017-05-27

    ej medlem längre
Vattenspegel med näckrosor bland molnen...skogens eget konstverk!
2017-05-26

  DavidM VIP
Rader som jag hänger kvar i länge. Tack.
2017-05-26

  surface to air
Svårt att motstå svävande näckrosor!
Så fint skrivet

"under mig
svävar näckrosorna
bland molnen"
2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP