Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandpromenad

Jag kommer alltid följa dig genom strandens långa väg hand i hand, solnedgången närmar sig och den starka röda färgen lyser upp himlen för oss två längst vägen.

Havet skvalpar och ger oss ett brusande ljud, jag känner hur mitt hjärta bara slår till när våra läppar möts för allra första gången.

~ Thiaz




Fri vers (Fri form) av thiaz
Läst 223 gånger
Publicerad 2017-05-25 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thiaz
thiaz