Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärterum

 

 

i mitt hjärta

du fått en plats

en egen liten kammare

där vi mötas vi två

små herdestunder

att kela och smeka

pussen och kramen

det känns riktigt och bra

precis som det ska va' 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-25 15:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin och varm text som värmer även utanför kammaren ;)
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP