Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smått inspirerad av Game of Thrones, vikingar och Nordisk mytologi


Kung av Midgård

Som stenar i kringgärdande
mur bär på århundraden
bär tystnaden på evighet

Det eteriska rummet och de fyra
elementen har sammanstrålat
och det enda skönjbara
är en kattspinnande
sunnan nedför varats indigo kastell

Kung av Midgård med blicken
över Utopia och temperamentet
i sinnenas följe mot evig ungdom




Fri vers (Modernistisk dikt) av BenGust VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-25 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP