Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så det kan te sig


Pausar tiden och går hem

Tre väckarklockor på olika
avstånd.Med simmiga ögon
runt i kaffekoppen. Driver
med i morgonrusningen.

Väl framme, rinner göromålen
redan genom kroppen. Från
mötesprotokollens icke-tillvaro
och e-mejlens obrutna frågesvärm till
planeringens höga visa.

Avdunstad och knastertorrhalsad.
Långt innan avgång
pausar jag tiden och går hem.




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-25 16:31



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Precis så som en krävande arbetsdag kan te sig, och med kontrasten i tillvarans närvaro synlig mellan slutraderna.
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP