Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två speglar

Jag äger två speglar som inte kan reflektera varandra

och mellan dom är rummet

En illusion av rörelser och förändringar

Alltet som en projektion från universums kant

Allt liv

Alla rörelser

Alla tankar och känslor

En film, en upprepande sekvens av flyktighet och förgänlighet.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-25 17:02



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Det är något som stoppar dessa speglar att komma närmare dig.
Flykten kan förgöra ,
bättre att höra med ditt öra.

2017-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt