Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jagad av tvivelaktiga Ideologier.


På flykt


Den långa rad av bilar
fram på gatorna ilar.
Tokigt, på vägen jag kör..
Det enda, jag vet, jag gör!

Blanka silverfasader
hyser våran anfader -
samt dennes grå gelikar...
De genom fönstren kikar.

Långt om länge, jag farit.
På mången plats jag varit !
Anammat en egen stil,
jag kört med mil efter mil.

Mysko fynd i Terrängen -
vid ljusa sommarängen :
En rävboa, som Nånn haft,
en flaska, fylld av blå saft!

Tjänat i många stater,
men svek en del kamrater!
Va´ ej Politiskt Korrekt,
sågs som obeskrivligt fräckt!

Men, jag trodde inte på
deras System, - så Vaddå !!
De satte igång en Brand, --
- så jag flydde deras land!

Gå ej, - du, nog, begriper, -
tvärs mot egna principer.
Gör upp med ditt Intellekt.
Låt det andas en frisk fläkt !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 455 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-25 17:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra rimdikt.
2017-05-26

  ResenärGenomLivet VIP
Du skriver så bra på rim...
2017-05-25

  ULJO
Som vanligt makalöst bra
2017-05-25

    ej medlem längre
Intressant text med spännande upplevelser! Bra skrivet med fina rim!
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf