Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädd för terrorismen


Mitt oroliga hjärta


Käraste
Cykla till jobbet
Cykla hem igen
Inga konserter
Inga musikaler
Åk inte till London
Gå inte ut
Inga musikfester vid Cam
Kom ihåg
Jag har bara dig




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 473 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-05-25 21:01



Bookmark and Share


  Minona
Jag förstår din känsla
2017-06-12

    jaybird
En helt adekvat känsla på ett reellt hot.
Idag uppmanas vi, genom olika omskrivningar, att inte reagera på ett människovärdigt sätt.
Med dina rader formulerar du framtid.
Kraftfulla ord.
2017-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om moderskärlek!
2017-05-26

    ej medlem längre
Livet skrämmer oss idag på grund av en ondska vi inte kan se med blotta ögat - men livet måste segra och rädslan ge vika!
2017-05-26

  Salvation Pepper
Inte konstigt, i ens mors hjärta.
2017-05-26

  alicja lappalainen VIP
en dikt om oro och den största kärleken till sitt barn.
2017-05-26

  Karina"Kia"
"Att strecka ut ett halmstrå"

Av kärlek
Ur kärlek
Va vis i sin oro
Skydda
Förmana<3
2017-05-26

    ej medlem längre
Det ömma modershjärtat
2017-05-25

    ej medlem längre
Vem är du?
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska