Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom ryggen

 

 



som en fjäril
lämnar spår i vinden



du bara känner
hur något blev osynligt

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-05-25 21:30



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
En cathysk fingertoppskänslighet bakom de här orden!
2017-07-07

  Stefan Albrektsson
Underbart välskrivet! Förtrollande bild som - trots att den ska bli osynlig - lyser som en fyrbåk i natten!!
2017-05-26

  Yrre VIP
Jaha hjärtat blev ett frågetecken haha inte meningen!! Haha
2017-05-26

  Yrre VIP
Så jättefin denna ?
2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP