Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snabb lek med ord


femton famnar före fjolårets flykt

 

förälskelsen förkroppsligad

femtusen famnar före farstubron

 

så står solen själv

så strålande som syrsors stämningsfulla sång

sällan stråkas systrasinnet så själsligt sällt

som sagans skimmer ska skildra

 

som spunnet silke singlar saltkornen sin sälta

sönderdelar sjön

sjungande

 

© Birgitta Wäppling, 25 maj 2017

 

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-25 21:46



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
sagolikt skimrar syrsors sång ...
"sönderdelar sjön
sjungande"
skönskimrande ordlek :)
2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP