Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvardröja


Din doft dröjer sig kvar
som om den ville lämna
osynliga spår på min hud

din beröring vill skapa minnen
som inte försvinner

dina ord lindar in sig i mina tankar
som om de ville slå rot i mitt inre

jag vill spara din doft på min hud
och minnas hur du rört mig
släppa in dina ord i mitt sinne
och låta dem gro

vill känna tillit
och våga tro




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 729 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2017-05-25 22:13



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker text som andas hopp.
2020-12-04

    Lena Söderkvist VIP
Mycket känslighet och känsla.
2017-06-04

  Lars Hedlin
Mycket fint :)
2017-05-30

  Robert Gustafsson
Varm och innerlig. Väldigt fin!
2017-05-28

  Aisha VIP
..väldigt vackert!
2017-05-28

  Goraxy 89 Orion VIP
En harmonisk och väldoftande dikt - KIITTI ruotsiksi TACKADE mkt !
2017-05-27

  Petter Wingren
Hur vi hör ihop och länkar oss till varann där intimiteten banar väg för respons i tillit. Beröring och doft ligger djupt ner i vårt medvetande, gräver den jordmån där kärleksord kan gro.
2017-05-26

  Chawa VIP
Sakta sakta öppnar sig hjärtats innersta krets...
Varmt och nära diktat!
2017-05-26

    ej medlem längre
Så fin så!
2017-05-25

    ej medlem längre
Underbara ord som går in i själ och hjärta.
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös