Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ljus är ändå sommarnattshimlen

Så ljus är ändå sommarnattshimlen
när kvällsmörkret faller
Som en sammetsmjuk viskning
för en nattvaken själ
Spänner upp seglen
uti otidshavet
Dag och natt synes oskiljaktiga
i det evigas tidsström.




Prosa av Feminaz
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-25 23:43



Bookmark and Share


  Änglaögon
Tidlöst vackert.
2017-05-26

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint!
Tycker om ordet otidshavet.
2017-05-26

  in effigie VIP
vacker poesi som lyser inifrån ..
2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz