Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Speglar


Känslor

Gröna ögon
redo att vila sig
I en försenad tid

En våg av gråt
droppar

Speglar ängar

Visar känslor




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 575 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2017-05-26 01:12



Bookmark and Share


  H.C.B
bättre kan du kram

2017-11-03

  Blått Norrsken VIP
Vackert i något visst missmod i försenad tid .
2017-09-20

    ej medlem längre
Åh denna är så vacker och kärnfull!! Bokmärker.
2017-06-03

  Lars Hedlin
Starkt och nära nära..kram
2017-05-29

  Anya VIP
Viktigt att kunna visa känslor....tänker jag när jag läser din dikt. Tycker särskilt om strofen:
"Gröna ögon
redo att vila sig
I en försenad tid "

Vackert.
2017-05-27

  Peter G VIP
Spegeln avslöjar ibland mer än vi vill veta! Alltför kort är din text men fyndig och dina ord klingar vackert!
2017-05-27

    Dan Myrbeck
Får mig att tänka på Miljöpartiet, som har konferens här i Linköping.

Pga de dåliga siffrorna, tror jag att
de gröna ser rött.
2017-05-26

  Janina Kaminska
Otroligt fin känsla, målande, gripande.
2017-05-26

  Quasimodo
En öppen och stark bild för känslor!
2017-05-26

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig, vackert text som berör själ och hjärta!
2017-05-26

    ej medlem längre
Många starka känslor bor i dina ord och stämningen mellan raderna griper tag. Du berör.
2017-05-26

    ej medlem längre
En känslomässigt avtryck som letar sig in hos oss, dina läsare.
2017-05-26

  Salvation Pepper
Öppnande och fin.
2017-05-26

  Mow Dean VIP
sköra varsamma rader

2017-05-26

    ej medlem längre
Så fint med det återkommande gröna (gröna ögon, ängar). Jag gillar bilden av ögonen som speglar.
2017-05-26

  Nils-Robert
En fin dikt om själens spegel.
2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"