Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lämplig Tryckare ...


Noterat i Nattens Ljus


Sövd, på mitt håll -
- av Orgierna
i Samtiden !

Digestive-kex- å -smörsmak
i munnen, -- men, f.ö., --
Ingenting ---- för mig !

Fina Fester
härjar i mina
undre tankerum.

Skriver en dikt
för att Själen skall
finna en Destination.

Denna Damen
söker sig en
lämplig Tryckare..

Har Nånn det minsta
HUM
om det verkliga Läget?

Jag tror jag har
en firre
på kroken !

Den ville, bara,
befria masken
från krok-fán!!

Men fastna´, själv!
Som ett Straff för
Förbjuden Kärlek !

Som i ett Skimmer
av Förundran, blev
vi i samma kropp !







Fri vers av Marianne Räf
Läst 410 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-26 06:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Svårt det här med fiskafänge, man jublar när det nappar, blir besviken när betet slukas och fisken simmar vidare.
2017-05-26

  ResenärGenomLivet VIP
Livet ter sig ofta annorlunda på natten...
2017-05-26

    ej medlem längre
god fiskelycka ändå.
2017-05-26

    ej medlem längre
en aha-upplevelse!
2017-05-26

  Salvation Pepper
Drömlikt diktande om natten.
2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf