Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spilld mjölk

Allt jag tar
tar jag från någon
men äger ingen
och ingenting

grannen knackade
på dörren

det var
minst 30 år sen

bad att få låna
en liter mjölk

30 lånade år
att återlämna

grannen fick
sitt bröd att dela
jag fick färsk mjölk
tillbaka

grannen har jag glömt
tid har flutit genom
stinna juver

jag tackar för lånet
och gläds över
spilld mjölk




Fri vers av Petter Wingren
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-26 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren