Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inristat

 

 

 

 

hur veta vad kärlek är

när allt du lärt dig är fel

inprogrammerad lögn

skändad kropp

smutsigt, förnedrat

kärleken är en ros med taggar

såren blöder ännu

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-26 08:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt som gör ont men vacker ändå
2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP