Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst hinner alltid först...

- Framåt skulle det gå för dig Per...
Nu uppåt väggarna det sägs, allt bär...
Men varför detta...
Du bör nog berätta...
- Nytt jobb... Tapetuppsättare är...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-26 09:59



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Alltid kul när dina limerickar
är på tapeten. Den här sitter
som klistrad.
2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt