Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill INTE bli - stekt!!


Bitterfittans Blues


Om jag, blott, fick komma till
med nånn man som har mig kär !
Sannerligen, jag det vill, --
men vet, dock, ej var han är!
Åh, jag saknar så hans *drill*!!

Vad gör jag, då, om han ej, -
- förbjude, detta är sant!, -
-- är intresserad av mig!
Vore inte så grant.
Felbedömning av hans Grej!

Han kanske, hellre, vill ha
en mer välutrustad dam !
Det vore inte så bra!
Fán, då blev det Ingen kram !
Då, revoltera jag ska !!

Å, hugga huvudet av
hans försmädliga Lycka!!
Vad var det Livet gav ?
Nånn, som vill en förtrycka!
MEN, det blir EJ MIN grav!

På Nått sätt är det ej RÄTT,
på mig sånnt Öde tvinga!
Nä, det är ett dj. sätt - -
- - mig i Skuldfällan bringa!
Men, Beslutet mitt är lätt !!

Överbord skall jag vräka -
dem, - de får alls icke rum,
i min privata eka, -- -- --
ty, jag är inte så dum, -
- så att de får mig steka !!!!








Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 421 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-26 12:29



Bookmark and Share


  ULJO
Rakt på sak. Vilket gung
2017-05-29

  Blomma-Stjärna VIP
ja, vad ska man säga - jag skrattar! Vad du än skriver lyckas du få till det jag blir imponerad - snygg form och kul rim!
2017-05-27

    ej medlem längre
snydggt bluesat om kärleksträngtan.
2017-05-26

  Salvation Pepper
Du vet hur man släpper längtan fri!
2017-05-26

    ej medlem längre
Ord och inga visor!
Det är bra, stå på dig!
2017-05-26

    ej medlem längre
Wow..stake i denna!
2017-05-26

    ej medlem längre
:D !
2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf