Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


MIGUEL (VAR SNÄLL)

en dag uppå dalävens steniga strand

träffade vi en figur

miguel polos, så hette han

och kom från en annan kultur

han var mantalsskriven

 i stockholm just då

nu bor han kanske annorstädes

han bjöd på oliver, salami och så

och körde en röd mercedes

 

 

refr:

 

miguel polos

var är han nu?

bor han nånstans

med merca och fru?

sålde han ksnake

sitt sportfiskespö?

alla har drömmar

som måste dö

 

 

mercan hade tillhört

en ambassadör

som mördades av ustasja

dem hade jag inget

till övers för

så sant som jag kallades "larza"

men vägarna skildes

åt tre olika håll

jag undrar om polos lever

han finns i arkivet

"personer jag minns"

där jag allt för ofta gräver

 

 

LARZ GUSTAFSSON  170526

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2017-05-26 13:42



Bookmark and Share


  objekt3
Wow Tarzan.
2017-05-28

    ej medlem längre
du kan söka på nätet om du undrar-du kanske får svar :)
så trevlig bild och text Tack
2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP