Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobilernas millenium

Att prestera och samtidigt fungera kan någon verkligen få till det numera?

Ett utåtriktat liv med intränade repliker, #hallå kan vi få mera likes från publiken?

Ja följer dig om du följer mig, men akta dig för grannen han stalkar dig.

Så exponerade i rampljuset glider vi igenom det sociala bruset.
Lurarna på max volym streaming företag som jublar, folket vill ha mer.
Tyvärr jag är för upptagen, vad sa du? Ja nej öh ja får återkomma.
Messa mig frågan så ska ja svara när jag har tid!

Vad vill du bli när du blir stor, vågar man ens fundera?
Filmstjärna räcker inte ens halvvägs, man måste ju spendera och investera.

Vi behöver inte längre ens prenumerera, för allt får vi gratis från vår aktiva sociala media.

*bzzz* *bzzz*










Fri vers av Miskase
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-26 15:22



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Utmärkt samtidskritik!
2021-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Själv har jag alltid VÄGRAT att ha en mobil och det fortsätter jag med.
2017-05-26

  McLashlan
Tidens anda. Ja jag håller med till stor del - det är ett gissel, ett ok vilket man ej på bliva klok.
Och i sanningens namn.. jag är själv en blick ner i den digitala distraktionen men väl medveten om det då det till synes är svårt om än omöjligt att allt som oftast föra en diskussion med en likasinnad kollektivresenär. Kanske för att de i sin tur gräver ner näsan i sin mobila enhet. Eller.. och detta är ju en deppig vinkel på resonemanget,- så kan det ju vara så illa att blotta tanken på ännu ett tröttkört utslitet och opersonligt åsiktsdelande är orsaken till undanmanövrarna. Din skrivelse väcker tankar! Gott att läsa. Tack!
2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Miskase
Miskase