Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tävlingsbidrag


En natt en sång

Min hand är trött, vill säga det som känns inuti, regnvatten i luften och de gröna bladverken vajar. Trött men där långt borta finns hopp.

Livet leker. Katten smeker. Mystiken i livet. Glömmer bort eländet. Glöm bort.
Se det som finns här och nu.

Somnar in. Minns den trygga lukten.
De sipprande ljuset på kvällen. I rummen. En dag så lång. En natt en sång.
Jingiskan. Barnens stad.

Lita på dig själv. Du har kunskapen om vad som är bra för dig.
Trädets gamla grenar sträcker sig ståtligt upp.




Fri vers av Lovisa Lindbom
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-26 15:54



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
tycker om denna fina dikt som är både stämningsmättad och tröstande!
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lovisa Lindbom
Lovisa Lindbom