Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

falle i lys



den höstens hemgång
två händer portens ingång
hemmet är i hjärtats händer
det förflutna ligger och
hackar tänder!



ty människan kunna lägga
benen på ryggen
(såsom alla djur kunna)
istället för att lystra!
dessa krig är ej vunna



årstidernas plikt / utanför flödar livet
att inreda ett hjärta
dess två kammare
(tavlan från IKEA)
men här finns ingen hammare



stad i ljus
(nej)
det är ditt huvud som brinner



den höstens hemgång
hemmet är i hjärtats händer
vi två portens ingång
det förflutna sitter i shurgards


tänder




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-26 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP