Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hennes närhet




hon bär en känsla av
flykt kring sin kropp

jag kan inte annat än
känna mej hemma




Fri vers av Erik Hall
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-26 17:09



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Snitsigt! Så mycket ur så få ord.
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Erik Hall
Erik Hall