Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det gamla bränneriet




ser du dej omkring är
upptäckten din du kan bli
ett med varje värld

vägarna du väljer tar dej till
nya platser varje gång och
lägger du dej i garderoben är det
ingen som säjer emot
bygger istället fönster åt dej




Fri vers av Erik Hall
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-26 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Hall
Erik Hall