Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem kom med vem



relationen kom
med depressionen

relationen
kom med depressionen

depressionen kom
med relationen

depressionen
kom med relationen

varje relation bär
på en depression

varje depression bär
på en relation




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-26 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP