Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömn

mitt hem är sömnen
dit längtan tar mig
där frihet finns
är hem evigt
och ändå flykt




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-21 16:52



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Tänkvärt enkelt vackert (svårt att skriva enkelt men tänkvärt) Lyckad text!
2018-12-22

  Domenico VIP
Frågan är var verkligheten egentligen vilar...
En liten men stor text....Tänkte direkt på Edit Södergran...Din ton i ”Sömn”
är intressant....

2018-12-21
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP