Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pylon

En gömd morgondag

Och en vit bro i rymden

Den vi färdas på




Bunden vers (Haiku) av DavidM VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-05-26 19:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert! Med andäktighet inför livet.
2017-05-30

  Ponkla
Jag förstår mig inte på den, varför den får så många applåder och positiv kritik, när den är för mig, otydligt kryptisk. Skriv så att man förstår poängen med dikten på ett mer synligt sätt, samtidigt som du har ett dolt budskap. Jag vet att det är svårt, men jag har lyckats med det flera gånger och det gäller att vara lite av en narcisistisk perfektionist för att lyckas med det.

Mvh, Ponkla
2017-05-30

    Elisabeth Nilsson VIP
En mycket vacker haiku, med många bottnar att fundera över.
2017-05-27

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra Haiku som inspirerar tanke, känsla och fantasi!
2017-05-27

    Peter Söderqvist
Svindlande vacker text som leder tankarna.
Tiden, vägen och livet.

2017-05-27

  Mow Dean VIP
några få rader som svindlar


2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP