Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst tänka förbi...

Oroande tankar släcker
aldrig morgondagens bekymmer
men de släcker totalt dagens ro
och väcker en och räcker en evig oro...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-26 19:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tack vare (läsningen av andras) texter kan en skjuta mardrömmar på flykten.
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt