Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som går runt kommer alltid tillbaka

förr eller senare på gott och ont
Så om man vet att man har gjort något oförlåtligt
mot någon annan är det bäst att man torkar svetten
ifrån pannan
För förr eller senare så får man stå till svars
för ens dåliga handlande
Krypa till korset och be om förlåtelse i hopp om
förståelse
Vilket säkert inte är det lättaste alla gånger
Tham it!

Vad som går runt kommer alltid tillbaka
Något att tänka på innan man gör något dumt
emot någon annan...

Ken Cassel
26/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-26 20:32



Bookmark and Share


  objekt3
Cirklarna Är en gåva.
2017-05-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det stämmer så bra, så det är bäst att tänka efter före...
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel