Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var inte kul als


lilltåvisa

medans tornado
skällde revir
lastade vi ejdern

ännu en kräftlänk
väster om nidingen

när jag kom hem
trampade jag på en humla

min lilltå sprängverker
ingen höjdaravslutning
på en solig dag




Fri vers av tom boreland
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-26 20:57

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
Det kan jag förstå, humlor ska man inte trampa på------
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland