Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker mycket om dig

Mer än vad du tror
Smått älskar dig
Vill ha dig vid min sida varenda dag
För tänk vad alla andra killar kommer att titta på mig
svartsjukt eftersom du är så vacker
då det är mig som de vill va
Själv så bara skrattar jag leendes glad då du vet om
att det är dig som jag vill ha
då det alltid är du som får mig att må så bra
Och det ska du ha en eloge för
Så om det är någon som jag ska älska dig så är det ju jag
Tycker ju att du alltid är lika vacker och kul…

Jag tycker mycket om dig!

Ken Cassel
26/5-2917




Fri vers av Ken Cassel
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-26 21:37



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
kanske inte känns helt övertygande....kvinnan vill nog ha rakare, starkare ord....kanske du själv innerst inne tvekar....
2017-06-02

  ResenärGenomLivet VIP
Det är härligt med kärleken...
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel