Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett oskrivet blad (framtiden)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P.G 20170526




Fri vers av Peter G VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-05-26 22:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kråkar dit ett X så Du vet var skatten ligger gömd
2018-11-04

  Karina"Kia"
Framtidens ljus eller som oskrivet blad! Ja! Det är frågan??


Fyndigt bra detta :)
2017-06-09

    ej medlem längre
Exakt så är det!
Fenomenalt fångat bland alla tankar och drömmar.
2017-05-30

    snöö
Roligt och sant! Och tänk så många kommentarer ett oskrivet blad kan få!
2017-05-28

  Angela Bohlin VIP
Klockren!
2017-05-28

  Marianne Räf
En rolig Idée !!

2017-05-28

    Ting69
Du fick mig att le*
2017-05-27

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra!
2017-05-27

  Ljusletaren
Den var bra och förbaskat bra ... skrattar gott :-) /kram
2017-05-27

  Chawa VIP
Fantastiskt! Det ännu ofödda... och det kan ingen kommentera - bara fantisera om..! :)
2017-05-26

    ej medlem längre
Tänkte: Vilken tid det tar för sidan att ladda.

Sedan kom leendet. Fyndigt.
2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP