Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efterdyning i gränslandet mellan stundande dagning och övergående gryning ... - Publicerad här tidigare i juli 2006


Vågstycke

Låtom oss vara överens
om att våra vågor
kanske ej befinna sig på samma frekvens

men om vi ger det en chans
kan även det stormigaste hav
med tiden
komma i balans
med den njutbara sinnesfriden

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-26 23:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Din dikt får mig att tänka på att ibland får man anpassa sig till vågorna som finns, då kanske det fungerar bättre...
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP