Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bipolaris

Canthrodus
rides on a storm
not from wind
out of shame
from horror
so great
it wears no name
you call upon

Roomtime
in a perfect pitch
it moves
to the weeplings cold home
Qastyros
my unfriendly friend
return the favor
to torture a song

Bleak nor pale
colours
that shades a hanged child
surprised
of an already lived life
it is in between
these seconds
two brotherly lovers
comes to caress
my shredded soul




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av DaDakK
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-26 23:49



Bookmark and Share


    Johan Lazer
Den här var riktigt fin DaDakK. Kul å se att du är igång igen jag är själv på gång att kickstarta skrivandet.
2017-06-06
  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK